Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Μεγάλες επιτυχίες στο τουρνουά σκακιού!

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά σκακιού που διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη Βρίσας στο οποίο συμμετείχε και το σχολείο μας με μεγάλη επιτυχία!
Στο εσωτερικό τουρνουά του σχολείου μας οι αγώνες που έγιναν με τη συμμετοχή 66 μαθητών είχαν αποτέλεσμα να προκριθούν στην τελική οκτάδα οι μαθητές:
Αλέξης Αγκούσι (Δ1), Γαβριήλ Παπουτσής (Δ2), Δελλής Γιώργος (Ε), Κρικλάνη Μαρία (Ε), Αλβανός Δημήτρης (ΣΤ1), Βουβούλης Παναγιώτης (ΣΤ1), Λορέντζο Μαζέλι (ΣΤ2) και Κλάιντι Νταουτλάρι (ΣΤ2).
Στα ημιτελικά προκρίθηκαν οι Αλβανός Δημήτρης, Βουβούλης Παναγιώτης, Λορέντζο Μαζέλι και Κλάιντι Νταουτλάρι και στον τελικό οι Αλβανός Δημήτρης και Λορέντζο Μαζέλι. Τελικός νικητής ήταν ο Λορέντζο ο οποίος κέρδισε το πρώτο βραβείο το οποίο είναι ένα τάμπλετ ενώ ο Δημήτρης πήρε το δεύτερο βραβείο που είναι βιβλία και γραφική ύλη.
Οι δύο νικητές προκρίθηκαν στην τελική τετράδα της κατηγορίας του Δημοτικού του τουρνουά και έτσι αγωνίστηκαν στη Βιβλιοθήκη της Βρίσας όπου ο Λορέντζο βγήκε πρώτος παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο ενώ ο Δημήτρης βγήκε δεύτερος παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο!
Οι επιτυχίες δεν σταμάτησαν εδώ αφού οι δύο μαθητές μας είχαν την ευκαιρία, ως οι δυο πρώτοι της κατηγορίας Δημοτικού, να αγωνιστούν και στην κατηγορία του Γυμνασίου. Εκεί ο Λορέντζο, μετά από αγώνες που κράτησαν όλους σε αγωνία, κατόρθωσε να κατακτήσει πάλι την πρώτη θέση και να πάρει το χρυσό μετάλλιο και της κατηγορίας του Γυμνασίου αλλά και ακόμα ένα τάμπλετ!
Και εις ανώτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου