Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Αποκτήσαμε καινούριο εργαστήριο πληροφορικής!

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το σχολείο μας ήταν ότι οι υπολογιστές του εργαστηρίου πληροφορικής ήταν απαρχαιωμένοι και έτσι δυσκόλευαν μαθητές και εκπαιδευτικούς στη χρήση τους.


 Ευτυχώς το πρόβλημα επιλύθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης του σχολείου μας και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Το Ίδρυμα Ωνάση ενημερώθηκε για το θέμα και είχε την ευαισθησία και τη διάθεση να μας βοηθήσει στέλνοντας 10 ολοκαίνουριους υπολογιστές! Η χαρά όλων μας ήταν απερίγραπτη!


Το ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας προς το Ίδρυμα Ωνάση ήταν η αποστολή της παρακάτω ευχαριστήριας επιστολής:ΠΡΟΣ: 
 ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ. Σ.  ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ  

ΘΕΜΑ : «Ευχαριστήρια επιστολή »

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

    Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε τη δωρεά των δέκα (10) ηλεκτρονικών υπολογιστών εκ μέρους σας, που έρχονται να καλύψουν πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών του σχολείου μας.
    Με την παρούσα επιστολή, αισθάνομαι την ανάγκη εκ μέρους του Διδακτικού Προσωπικού αλλά και εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες όλων για τη σημαντικότατη συμβολή σας  στην αναβάθμιση του παραγόμενου εκπαιδευτικού έργου στο σχολείο μας.
    Υπό την παρούσα δύσκολή οικονομική συγκυρία και με δεδομένη την περιορισμένη οικονομική στήριξη από πλευράς Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, η προσφορά  σας αυτή προς τους μαθητές μας και την κοινωνία μας καθίσταται απολύτως ανεκτίμητη. Επιθυμούμε δε να κοινοποιήσουμε τη δωρεά σας αυτή, στέλνοντας σχετική επιστολή για δημοσίευση στη εφημερίδα «Πολιχνιάτικος Λόγος» που εκδίδεται από το Σύλλογο Πολιχνιατών Αθήνας και διανέμεται στους απανταχού Πολιχνιάτες και αναρτώντας την επίσης στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
     Ευχαριστούμε θερμά εσάς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση και  ευχόμαστε  σε όλους σας καλή υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε το εξαίρετο έργο σας. 


Με εκτίμηση 

Ο Δ/ντης του Σχολείου
Κων/νος Καλαθάς


                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου