Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Συμμετοχή στο "Μουσικό κλειδί"

Την Τρίτη 9 φεβρουαρίου 2016 το σχολείο μας με τους μαθητές των Ε' και ΣΤ' τάξεων συμμετείχε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα-εργαστήριο με τίτλο "Μουσικό κλειδί" που διοργάνωσε το Διεθνές Φεστιβαλ Μουσικής Μολύβου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Β. Αιγαίου, στο "αναγνωστήριο Αγιάσου".


Ο ενθουσιασμός, το πάθος και η αφοσίωση των μουσικών που παρουσίασαν το πρόγραμμα συνεπήραν το σύνολο των μαθητών μας οι οποίοι με τη σειρά τους ανέβηκαν στη σκηνή και συμμετείχαν ενεργά σε κάθε κομμάτι του προγράμματος. Τα κέρδη για τους μαθητές ήταν μεγάλα σε κάθε επίπεδο.


Για την άψογη συνεργασία σαν σχολείο επιθυμούμε θερμά να ευχαριστήσουμε τις κυρίες Δέσποινα Βαράκη, Αδαμαντία Σκυλογιάννη, Λητώ Ντάκου, Ραλλού Κράλλη - Κωνσταντέλλη, Φωτεινή Φραγκούλη και Μυρτώ Βουνάτσου.


Η Δ/νση του σχολείου καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον ανώνυμο συμπολίτη μας ο οποίος κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τον Πολιχνίτο στην Αγιάσο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου