Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Σκάκι στο σχολείο!

Στα πλαίσια του τουρνουά σκακιού που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη Βρίσας και στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας, πραγματοποιήθηκαν οι εσωτερικοί αγώνες του σχολείου μας με μεγάλη επιτυχία! Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον αφού δήλωσαν συμμετοχή και αγωνίστηκαν 90 μαθητές και μαθήτριες! Η διαδικασία έγινε με νοκ άουτ αγώνες, με τους νικητές να προχωρούν κάθε φορά στην επόμενη φάση.



Η τελική οκτάδα αποτελούνταν από τους μαθητές: Αγγούσι ΣπύροΣαχίνι ΔημήτρηΜαζέλι ΛορεντζοΔελή ΓιώργοΠαπαφιλίππου ΓιώργοΚουκούλα ΣτράτοΝτρέου Έλσα και Κρικλάνη Μαρία.


Από αυτούς στην επόμενη φάση πέρασαν οι Αγγούσι Σπύρος, Μαζέλι ΛορέντζοΠαπαφιλίππου Γιώργος και Ντρέου Έλσα ενώ τελικά προκρίθηκαν οι Μαζέλι Λορέντζο και Παπαφιλίππου Γιώργος, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τους αντίστοιχους νικητές της Βρίσας με έπαθλα ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο. Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!


Είναι πολύ ευχάριστο τα παιδιά να ασχολούνται με ένα τόσο πνευματικό παιχνίδι, τώρα μάλιστα που έχει μπει και επίσημα, ως μάθημα, στο πρόγραμμα σπουδών του δημοτικού σχολείου. Μεγάλο ρόλο στην ενασχόλησή τους αυτή έπαιξε και η ενθάρρυνση και καθοδήγηση του γυμναστή του σχολείου μας, Κώστα Πασχαλιά, ο οποίος ανέλαβε εθελοντικά την οργάνωση της όλης διαδικασίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου