Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

To Σχολείο μας αποκτά εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης.

Σήμερα το Σχολείο μας θερμάνθηκε για πρώτη φορά με εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης. Επιτέλους!!! Μετά από προσπάθειες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία , λέβητας  που λειτουργεί με πυρήνα. Πρέπει να τονίσουμε το ιδιέτερο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι προμηθευτές,  Αφοί Κόρακα οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν προσωπικά για την σωστή τοποθέτηση και λειτουργία του συστήματος, ώστε να καλυφθούν απολύτως οι ανάγκες του Σχολείου μας.

 Σήμερα δάσκαλοι και μαθητές νίωσαμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της λειτουργίας του συστήματος. Ελπιζουμε τα πολλά ελαιοτριβεία της περιοχής μας να ανταποκριθούν στο αίτημα του Σχολείου μας για προμήθεια καυσήμου, ώστε να μη μας λείψει ποτέ!!

 Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Σχολικής μας επιτροπής κο Ζαφειρίου Παναγιώτη , για τη θετική του στάση απέναντι στο αίτημα που του είχαμε υποβάλει από την αρχή, για τοποθέτηση του συστήματος θέρμανσης εναλλακτικών καυσήμων, αλλά και για την οικονομική στήριξη της Σχολικής Επιτροπής. Ευχαριστούμε ακόμα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ιδιαιτέρως τον πρόεδρό του κο Δελλή Ανδρέα για τη βοήθεια που προσέφερε όχι μονάχα στο δικό μας Σχολείο αλλά και στα άλλα Σχολεία του χωριού μας κατά τη διαδικασία τοποθέτησης των πολύ μεγάλων αυτών συστημάτων.Οι ιδιαίτερες γνώσεις του αποδείχτηκαν πραγματικά πολύτιμες. Ευχαριστούμε θερμά!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου