Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Τελική γιορτή

Έφτασε στο τέλος της ακόμα μία σχολική χρονιά και οι καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται προ των πυλών. Μαζί έφτασε και η στιγμή να αποχαιρετίσουμε την έκτη τάξη του σχολείου μας, οι μαθητές της οποίας μετά από έξι χρόνια στο δημοτικό είναι έτοιμοι για το καινούριο τους σχολείο, το γυμνάσιο.

Όπως πάντα, στην τελική γιορτή του σχολείου μας η έκτη δίνει την τελευταία της παράσταση στο δημοτικό και εκπαιδευτικοί και γονείς τους αποχαιρετούμε και τους κατευοδώνουμε.


Πριν τη θεατρική παράσταση, ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Καλαθάς έκανε έναν σύντομο απολογισμό της σχολικής χρονιάς και, ακολούθως, έγιναν οι βραβεύσεις και δόθηκαν τα μετάλλια στους μαθητές που διακρίθηκαν στο τουρνουά σκακιού που διοργάνωσε η βιβλιοθήκη της Βρίσας καθώς και στους αγώνες πινγκ πονγκ, κωπηλατοδρομίας, τέννις, φιλαναγνωσίας και ποδηλάτου που διοργάνωσε το σχολείο μας.


Επίσης, τιμήθηκαν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τη βοήθειά της στην εξασφάλιση καινούριων Η/Υ για το εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου μας από το Ίδρυμα Ωνάση, ο Στρατής Νικέλλης, πρώην διευθυντής του Λυκείου Πολιχνίτου, για τη συνολική προσφορά του στην εκπαίδευση στην περιοχή μας καθώς και το απερχόμενο Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ειδικότερα ο πρόεδρος Δελλής Ανδρέας και ο ταμίας Πονηρός Δημήτρης για την πολύτιμη και αδιάλειπτη προσφορά του στο σχολείο μας κατά τη διάρκεια της θητείας τους.


Στη συνέχεια οι μαθητές της έκτης μας παρουσίασαν μια εξαιρετική παράσταση, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών της τάξης Συκά Μεταξίας και Τσιλιγκιρίδου Ραφαέλας καθώς και της θεατρολόγου μας Φανέλη Βίκυ. Το θέμα της παράστασης ήταν ο Άλλος και έδινε πολλά μηνύματα με την απαραίτητη δόση χιούμορ τόσο στο κοινό όσο και στους ίδιους τους μαθητές.


Τέλος, προβλήθηκε βίντεο με στιγμές των μαθητών από όλη τη σχολική τους πορεία στο δημοτικό και ευχές από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που επιμελήθηκε η δασκάλα Τσιλιγκιρίδου Ραφαέλα ενώ ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έδωσε από ένα αποχαιρετιστήριο δώρο σε κάθε μαθητή της έκτης.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου